ZPĚT
FAB (Food And Beverage)
Chcete mít přehled, kolik a jaké suroviny Vám zbývají na skladě? Chcete vědět jak se pohybuje pořizovací cena surovin za poslední rok?
Skladová evidence |
cenová evidence v průměrné nákupní ceně |
vyskladňování metodou FIFO, stavy středisek vedeny druhově i finančně |
historie nákupu |
promítání spotřeby zboží prodejem na pokladnách přímo, nebo prostřednictvím
receptur |
výstupy - prezentace všech pohybů mezi dodavateli a sklady druhově a finančně |
prezentace všech pohybů mezi střediskem finančně a druhově |
zpracování inventur - vypořádání automatickým vyčíslením inventurních rozdílů,
promítnutí fyzického stavu do účetního |
Vazba na prodej |
hromadná gastronomie - zpracování podkladů pro akce a rauty z aktuální databáze
receptur a surovin |
propojení prodeje z pokladen, rozpad jídel na suroviny, odtěžování středisek |
Kalkulace |
tvorba výrobních kalkulací (polotovarů) |
tvorba finálních kalkulací složených ze surovin a polotovarů |
kalkulační základna tvořena průměrnou evidenční cenou |
možnost zaznamenávat pracovní postup, charakteristiku, energ. náročnost |
kopírování, hromadné výměny položek receptur |
POS (Point Of Sale)
Prodávejte s přehledem...
Pokladní server - řízení pokladen |
nastavení parametrů prodejních položek - max.64 prodejních hladin u položky |
nastavení prodejní středisek a jim přidělených pokladen vč.uživatelských přístupů |
denní uzávěrky prodeje |
statistiky prodeje finančně, druhově, za střediska, za číšníky |
automatický protokol storen a převodů mezi účty |
kontrola systému a úpravy sortimentu bez zastavení systému |
manažerské funkce náhledu na otevřené účty, storna, účty minulých dní |
Restaurační pokladna |
tisk účtu ve Slip/Roll formě |
režim práce: "restaurace" nebo "Fast Food" nebo "recepce" |
evidence označení stolu, počtu hostů |
markování položek touch screen tlačítkem nebo číselným kódem(závisí na použitém
hardware) |
založení několika účtů na jeden stůl, dělení účtů, spojování účtů, přenos účtu na jiný
stůl |
poskytování slev |
uzavírání účtu hotově i bezhotovostně s rozlišením druhů plateb |
tisk podkladu pro odvod tržby |
ClientPro
BanketPro
Pronajímáte ve svém hotelu nebo provozovně konferenční prostory? Máte problémy s přehlednou organizací těchto akcí? Pak právě pro Vás jsme navrhli rezervační software BanketPro. Jde o přehledný program, zdroj informací pro všechny zúčastněné složky provozu.
Rezervace prostorů pro bankety, akce aj. |
Přehledy formou měsíčních, týdenních a denních náhledů a seznamů |
Příprava a kalkulace akcí s výběrem z předem připraveného sortimentu prodejních
položek |
Menu - složené položky |
Kategorizace položek - gastronomie, služby, technika, nakupované služby aj. |
Akce jedno i vícedenní s obsazením různých pronajímaných prostor |
Napojení na Adresář partnerů |
Kategorizace významů a typů akcí |
Tisky provozních komand a programů |
Tisky podkladů pro komunikaci s klientem |
Sportovní Recepce (SportPro)
Sportovní klub? Golf? Squash? Tenis? Aerobic ? Spinning? Všude potřebujete mít přehled o volné kapacitě a útratách klietů - klubových i náhodně příchozích..
Neomezený počet míst pro rezervace |
Rezervace pro jednotlivé (squash) i hromadné lekce (aerobic) |
Klientské účty |
Klubové identifikační karty pro klienty |
POS terminály přímo pro sportovní recepce a bary |
Licenční podmínky Abaton Praha. (PDF)
ZPĚT
|